28

jun

Cycle4Hope wisselpunt

Datum/Tijd
28/06/2019
12:00 - 18:00

Organisatie
Cycle4Hope wisselpunt

Uitdaging

Cycle for Hope 2019 heeft nu, met nog een half jaar te gaan, al meer teams dan in 2018. Het belooft dus een fantastische editie te worden – nog meer competitie, nog meer uitdaging! We willen je uitnodigen om daar ook deel van uit te maken. 

 Kick-off op 29 januari 2019

Kom naar de Kick-off van 29 januari en ontdek meer over Rondje Nederland, de Toertocht, de Ladies Ride en de MTB-Marathon van 2019. Je hoeft het nieuws maar te lezen om te weten dat nog steeds veel mensen worstelen met verslaving of psychische problemen. Wij kunnen hen helpen – en samen bereiken we meer.  

Sprekers: Oud-profwielrenner Erik Dekker en een cliënt van De Hoop
Op de Kick-off deelt oud-profwielrenner Erik Dekker zijn ervaringen en tips. Hij weet als geen ander hoe je een pittige uitdaging met succes volbrengt. Daarnaast vertelt een cliënt hoe hij opklom uit het diepe dal van verslaving. En natuurlijk hoor je alle ins en outs over alle evenementen van 2019. Kom jij in beweging voor de ander?

Meld je aan voor de Kick-off via info@cycleforhope.nl.

Inloop: 19:30u

Hoofdprogramma: 20:00u – 22:00u

Locatie: Provincialeweg 122, Dordrecht

Unieke teamervaring: 1200 kilometer rond Nederland in 48 uur

Samen met collega’s, vrienden of onbekenden zet je in teamverband een topprestatie neer: 1200 kilometer team-estafette in 48 uur! Op etappes van 100 kilometer wissel je elkaar af, waarbij jij 4 etappes voor je rekening neemt. Rondje Nederland fietsen is het landschap zien veranderen van dag naar nacht. Van de schapen in Groningen tot de ‘Dutch mountains’ in Limburg. Als team sleep je elkaar door de moeilijke momenten en beleef je hoogtepunten waar je nog jarenlang over zult praten. Grootste uitdaging: jouw laatste etappe, nog één keer knallen met verzuurde benen en weinig slaap. En daarna als held over de finish! 

By Marry op 't Hof||0 comment

Comments are closed.