05

aug

Reveilweek

Datum/Tijd
05/08/2017 - 12/08/2017
16:00 - 10:00

Organisatie
Reveilweek

Het centrale thema van de Reveil week 2017 is “Jezus:schitterend!”We gaan ontdekken hoe God ons laat delen in de luister van Jezus en hoe we daarvan kunnen uitdelen. Dit doen we aan de hand van de brief aan de Efeziërs. Een Bijbelboek waarin de thema’s die voor de Near East Ministry zo belangrijk zijn – het werk van de Heilige Geest en de plaats van Jood en niet-Jood in Gods geschiedenis- zo heel duidelijk aanwezig zijn. Wij kijken er al naar uit. Hopelijk jij ook!

Info en opgave via www.nemnieuws.nl

NEM-logo-e1449754689692

Verblijf voorafgaand aan  de Reveilweek
Reveilweekdeelnemers die eerder willen komen op de Kroeze Danne kunnen met korting kamperen. Er is een kortingsregeling van 20% van toepassing op de reguliere hoogseizoenprijs voor kampeerders. Kamperen kan op de reguliere kampeervelden. Kamperen rondom de Els en op de Weide kan pas vanaf vrijdag 4 augustus. Voorwaarde is dat je vooraf reserveert via het reserveringsformulier, op te vragen via info@dekroezedanne.nl. De gemeentelijke heffingen worden zonder korting in rekening gebracht. Als je komt zonder je vooraf te melden kan er geen korting gegeven worden!
Het is ook mogelijk om eerder het chalet te betrekken waarin je tijdens de Reveilweek verblijft. Ook hiervoor kun je contact opnemen met de Kroeze Danne via info@dekroezedanne.nl.

By Marry op 't Hof||0 comment

Comments are closed.