Accommodaties

Conferentiecentrum De Kroeze Danne  heeft verschillende accommodaties voor diverse mogelijkheden en verschillende prijsklassen. Neemt u contact met ons op, om te overleggen wat uw wensen zijn m.b.t. aantal te verwachten gasten, benodigde zalen, slaapaccommodaties, catering of zelfverzorging. Dan kunnen we een offerte op maat voor u maken. Kinderen van 0 tm 5 jaar zijn altijd gratis!

Een globaal overzicht van de accommodaties vind u hieronder, u kunt ook iedere accommodatie apart aanklikken voor meer informatie en foto”s.

“De Hof” met 200 tot 1200 zitplaatsen, is geschikt voor conferenties, concerten en bijeenkomsten. De zaal kan ingericht worden naar behoefte met de benodigde stoelen gespreksgroepen  en zitjes. De zaal heeft een vast podium en kan worden ingericht met geluid en media voorzieningen.  Ook een draadloos simultaan vertaal systeem behoort tot de mogelijkheden. Deze zijn te huur bij onze partner Transvision.

“De Kappel” heeft de mogelijkheid groepen tot 450 personen te huisvesten.
Bij grote conferenties is deze zaal ingericht als Foyer en of Eetzaal. Catering tijdens de conferenties kan door ons verzorgd worden.

“De Eik” is een groepsaccommodatie geschikt voor ongeveer 100-150 personen. Deze accommodatie bestaat uit een hoofdzaal, een eigen keuken en 22 x 6-p slaapkamers met douche en toilet. Daarbij zijn er twee 4-p slaapkamers voorzien van een badkamer, die voor minder valide personen geschikt is.

“De Iep” heeft een zaal voor ca 30 personen en 10 x 2-p slaapkamers met wastafel. In deze accommodatie is geen keuken aanwezig.

“De Els” is geschikt voor ongeveer 100-120 personen en beschikt over:
Twee keukens, een eetzaal en een plenaire zaal. Daarnaast een subzaal en
12 slaapkamers voor 6 personen. Rondom de Els zijn kampeerplaatsen met elektra.

“De Wilg” heeft twee zalen, waarvan een met een keukenblok. De Wilg heeft
15 x 4 persoons slaapkamers voorzien van een wastafel.