Menu

ManArise

Datum: 29 nov 2019 - 30 nov 2019
Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Purity & Power…

Als man wil je de status quo van middelmatigheid ontstijgen. Je wilt betekenis hebben, overwinningen behalen. Dat is niet eens zo gek – God heeft je gemaakt om een man vol daadkracht te zijn.

Mannen die zuiver en gefocust willen leven, hebben een ijzersterk karakter nodig. Karakters worden gevormd en gescherpt in relaties. In relatie met God vernieuwt Hij ons denken en geeft Hij ons een rein hart. Hij geeft ons ook de moed om te geloven dat de gebrokenheid in onszelf en in relaties hersteld kan worden.

Door samen op te trekken met God en andere mannen ontwikkel je een ijzersterk karakter én ontvang je kracht. Wil jij de man zijn die opstaat en impact heeft – in je gezin, op de werkvloer en in de kerk? Kom naar ManArise. Een plek waar je God mag ontmoeten, zodat je groeit in intimiteit en autoriteit.

Sprekers tijdens ManArise zijn dit jaar Jan Pool en Ardjan de Boo. Worship wordt verzorgd door Julian Goedhart & band. Deelname is op collecte basis. Dit is inclusief maaltijden en overnachting (afhankelijk van beschikbaarheid en jouw boeking).

ManArise start op vrijdagavond 19.30 uur en duurt tot zaterdagavond 21.30 uur.

Ga jij ervoor? manarise.nl

Kalender overzicht