29

maa

Releasers of Life

Datum/Tijd
29/03/2019 - 31/03/2019
17:00

Organisatie
Releasers of Life

Meer informatie op  www.releasersoflife.nl 

“Wees sterk en moedig, schrik niet en wees niet ontsteld, want de HEERE, uw God, is met u, overal waar u heen gaat.” 
Joshua 1:9b

God roept ons in Zijn woord op om moedig te zijn, standvastig. Hij heeft ons gemaakt als dappere vrouwen, als meer dan overwinnaars! Maar hoe komt het dan toch dat we ons vaak allesbehalve moedig en dapper voelen of zien? Hoe komen we vanuit de plek waar we zitten in de bestemming waar God ons bedoeld heeft?

Ben jij een vrouw die ernaar verlangt om niet meer geregeerd te worden door angst, die lam gelegd wordt door vrees. Een dappere vrouw die te midden van de strijd of omstandigheden doorbreekt en wandelt in kracht en autoriteit. Wil jij ontdekken wat God in jou gelegd heeft en wat er gebeurt als jij ontdekt dat Hij jou bedoeld heeft als een moedige vrouw?! Of het nu binnen je relatie is, gezin of werk.

Kom naar Releasers of Life, waar naast steengoede worship en krachtige sprekers als Jannie KloostermanErica Duenk en Esther Vorsterman van Oijen ook ruimte is voor praktische workshops, ontspanning, genieten en plezier. En waar je andere vrouwen ontmoet met hetzelfde verlangen als jou; leven als moedige vrouwen die wandelen in hun bestemming.

Mis deze conferentie niet!

By Marry op 't Hof||0 comment

Comments are closed.