Menu

Veelgestelde vragen

Goedendag,

We kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn na het bekijken van onze website of het maken van een reservering.

Hieronder volgen een aantal veelgestelde vragen met antwoord, mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via 074 3771111 tijdens kantooruren, of stuur een mail naar info@dekroezedanne.nl.

Camping

  • Mag er een bijzettentje geplaatst worden op onze plek?

Ja, dat mag, de overnachtingsprijs is per persoon en niet per kampeermiddel. Op de meeste plekken is voldoende ruimte om een bijzettentje te plaatsen.

  • Kan ik zelf een kampeerplek uitzoeken?

Ja, tijdens het maken van een reservering via de website, kunt u op de plattegrond zien welke plekken beschikbaar zijn. Deze nummers verschijnen in het lijstje bij de lokatie keuze. Wanneer u geen voorkeur heeft ingevoerd, wordt automatisch de eerstvolgende vrije plek toegewezen.

  • Is het mogelijk om met een camper te komen?

Ja, dat is mogelijk. We vinden het prettig wanneer u dit aangeeft bij de reservering, bij natte weersomstandigheden zijn niet alle plekken geschikt voor een camper. Het kan dan voorkomen dat we u een andere plek toewijzen.

  • Kan ik mijn elektrische apparaten meenemen naar de camping?

Er is een maximale aantal Ampere beschikbaar per aansluiting. Hierdoor kunnen apparaten die meer dan 1000 Watt nodig hebben niet gebruikt worden, bij gebruik van deze apparaten valt de stroom uit. Wij adviseren alleen speciale camping apparaten te gebruiken, zodat iedereen voldoende stroom heeft. Neem de tijd en kook uw koffie of thee water op het gaspitje!

Chalets

  • Is er een maximaal aantal personen per chalet?

Ja, bij de Louisiana chalets is er slaapplek voor maximaal 6 personen. In de Orlando chalets zijn 2 slaapkamers en is er mogelijkheid om in de woonkamer te slapen. Hierdoor kunnen er 7 tot 10 personen in een Orlando chalet overnachten. Wij adviseren maximaal 7 personen wanneer u voor vakantie komt, zodat er genoeg ruimte in de woonkamer vrij is.

Het Luxe en Retraite chalet hebben beide 2 slaapkamers en daar kunnen dan ook maximaal 4 personen in overnachten.

  • Waar vind ik de inventarislijst van de chalets?

Bij de omschrijving van de chalets, kunt u een document openen waarin het inventaris beschreven staat.

 Algemeen

  • Is het mogelijk om beddegoed en handdoeken bij de accommodatie te huren?

Ja, er zijn lakensets en handdoekensets te huur. Wanneer u een chalet boekt, kunt u dit aangeven bij de reservering. Wanneer u in de groepsaccommodatie verblijft, kunt u dit aangeven per mail of via uw organisatie aanvragen.

  • Is het mogelijk op zondag te arriveren of te vertrekken?

Het is niet mogelijk om op zondag te arriveren.

Het is wel mogelijk om op zondag te vertrekken, dit kunt u aangeven bij het boeken van een chalet of kampeerplek. Voor het verblijf van een weekend in een chalet, geldt een weekendprijs, bij vertrek op zondag vervallen de bijkomende kosten voor gemeentelijke heffingen en energieverbruik voor de zondagnacht. U hoeft dan niet voor 11.00 uur het chalet te verlaten, maar mag later op de zondag vertrekken.

  • Mag er een huisdier mee?

Er zijn beperkt honden welkom op ons park.

In Orlando chalets nummer 10 en 19 zijn honden welkom, dit kunt u aangeven bij uw boeking, hiervoor worden extra schoonmaak kosten gerekend.

Op de camping mogen honden aangelijnd verblijven, dit kunt u aangeven bij uw boeking, hiervoor wordt een bedrag per nacht gerekend.

In de gebouwen mogen honden niet komen!