Menu

De Kappel

De Kappel is de perfecte plek voor kleinere conferenties.  De zaal kan deels plenair ingericht worden voor bijeenkomsten en het andere deel voor de koffiepauzes en maaltijden. Op die manier kan er een groep tot 150 personen gebruik maken van de zaal.

Heeft u een grote conferentie in De Hof? Dan kan De Kappel bijvoorbeeld ook ingericht worden als Foyer of eetzaal. Er kunnen maximaal 400 stoelen aan tafels geplaatst worden, met ruimte voor het cateringbuffet. Natuurlijk helpen wij u graag met de catering. Wij horen graag wat uw wensen zijn en verzorgen dit op aanvraag. Wanneer u genoeg vrijwilligers tot uw beschikking heeft, kunt u ook zelf voor de maaltijden zorgen. In gebouw de Eik is een grote keuken aanwezig met meerdere steamers om proffesionele maaltijden voor grote groepen te kunnen bereiden.

Onze cateraar Exodus Events heeft veel ervaring met het verzorgen van de catering voor groepen op ons conferentiecentrum. Zij kunnen de volledige catering verzorgen, maar kunnen ook met u samenwerken en een deel van de catering verzorgen.

Vraag bij ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Terug naar overzicht