Menu

Praktische vragen

Goedendag,

We kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn na het bekijken van onze website of het maken van een reservering.

Hieronder volgen een aantal veelgestelde vragen met antwoord, mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via 074 3771111 tijdens kantooruren, of stuur een mail naar info@dekroezedanne.nl.

 Algemeen

  • Is het mogelijk om beddegoed en handdoeken bij de accommodatie te huren?

Ja, er zijn lakensets en handdoekensets te huur. Wanneer u een chalet boekt, kunt u dit aangeven bij de reservering. Wanneer u in de groepsaccommodatie verblijft, kunt u dit aangeven per mail of via uw organisatie aanvragen.

  • Is het mogelijk op zondag te arriveren of te vertrekken?

Het is niet mogelijk om op zondag te arriveren.

Het is wel mogelijk om op zondag te vertrekken, dit kunt u aangeven bij het boeken van een chalet of kampeerplek. Voor het verblijf van een weekend in een chalet, geldt een weekendprijs, bij vertrek op zondag  hoeft u dan niet voor 11.00 uur het chalet te verlaten, maar mag later op de zondag vertrekken.

  • Mag er een huisdier mee?

Er zijn beperkt honden welkom op ons park.

In Orlando chalets nummer 10 en 19 zijn honden welkom, dit kunt u aangeven bij uw boeking, hiervoor worden extra schoonmaak kosten gerekend.

Op de camping mogen honden aangelijnd verblijven, dit kunt u aangeven bij uw boeking, hiervoor wordt een bedrag per nacht gerekend.

In de gebouwen mogen honden niet komen!