Menu

Vakantie

Vakantie 

Komen jullie ook samen genieten van alle rust, ruimte en de adembenemende natuur? Voor zowel jong als oud is er op en rondom het park veel te beleven. Een perfecte plek waar gezinnen op adem kunnen komen en samen optrekken.

Welke accommodaties kiest u? Onze chalets zijn het gehele jaar te huur. Of gaat u voor het echte gemoedelijke kampeergevoel op een van de ruime kampeerplaatsen? 

De chalets staan gezellig bij elkaar onder de bomen, een aantal chalets zijn voorzien van een mooie veranda om nog meer te kunnen genieten van de ruimte en de natuur. Wat is er nu heerlijker dan te ontbijten in het ochtendzonnetje midden in de natuur?

In Orlando Chalet 10 en 19 zijn honden welkom, de andere chalets houden we huisdiervrij.

De kampeerplekken zijn verdeeld over verschillende velden, met uitzicht op de vijver/zwemplas ( veld 1 of veld 6 ) of juist in de schaduw tegen de bosrand ( veld 3). 

SVR camping

Bent u SVR lid, dan ontvangt u 10% korting op de overnachtingprijs, geef uw lidmaatschapnummer door bij de boeking en de korting wordt verrekend. Onze camping is geopend van Mei t/m September.

Overal op de campingvelden en bij de chalets is gratis wifi te ontvangen.

Mocht u meer informatie willen hebben over vakantie op ons centrum, mail of bel ons, we staan u graag te woord!

 

 

Vakantie in het voorjaar of in de zomer.

De prachtige natuur nodigt u uit voor een heerlijke wandeling of fietstocht. En de kinderen? Zij kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren met vakantievriendjes op een van de speeltoestellen, spelen in het bos, kastelen bouwen op het zandstrandje of spetteren in het buitenzwembad tijdens de zomermaanden.

Er zijn nog chalets beschikbaar voor komend seizoen, ook tijdens de schoolvakanties is er nog beschikbaarheid.

Het kan door het jaar heen wisselen tussen rustige dagen en gezellige drukte in de weekenden wanneer er groepen in onze groepsaccommodaties verblijven. De meeste conferenties en kampen worden genoemd in onze agenda op deze website.

Neem gerust contact op met ons over de beschikbaarheid.

  

Chalets    Kampeerplaatsen

Check de beschikbaarheid