Menu

Vakantie

Vakantie 

Komen jullie ook samen genieten van alle rust, ruimte en de adembenemende natuur? Voor zowel jong als oud is er op en rondom het park veel te beleven. Een perfecte plek waar gezinnen op adem kunnen komen en samen optrekken.

Welke accommodaties kiest u? Onze chalets zijn het gehele jaar te huur. Of gaat u voor het echte gemoedelijke kampeergevoel op een van de ruime kampeerplaatsen? Zelfs tijdens de wintermaanden zijn er een aantal kampeerplekken open met gebruik van het verwarmd sanitairgebouw de Els. 

De chalets staan gezellig bij elkaar onder de bomen, een aantal chalets zijn voorzien van een mooie veranda om nog meer te kunnen genieten van de ruimte en de natuur. Wat is er nu heerlijker dan te ontbijten in het ochtendzonnetje midden in de natuur?

In Orlando Chalet 10 en 19 zijn honden welkom, de andere chalets zijn huisdiervrij.

De kampeerplekken zijn verdeeld over verschillende velden, met uitzicht op de vijver ( veld 1 ) of juist in de schaduw tegen de bosrand ( veld 3).

Ook zijn er in het voorseizoen een aantal plekken vrij langs de rand van de vijver op veld 4.

Overal op de campingvelden is gratis wifi te ontvangen. Bij de chalets is de wifi te ontvangen in de Louisiana en het Luxe chalet. Bij de Orlando chalets is bij een groot aantal wifi ontvangst, als u zeker wilt zijn van wifi bereik, neem dan even contact met ons op of plaats een opmerking bij de boekingsaanvraag.

Mocht u meer informatie willen hebben over vakantie op ons centrum, mail of bel ons, we staan u graag te woord!

 

De prachtige natuur nodigt u uit voor een heerlijke wandeling of fietstocht. En de kinderen? Zij kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren met vakantievriendjes op een van de vele speeltoestellen, spelen in het bos, kastelen bouwen op het zandstrandje of spetteren in het buitenzwembad.

Vakantie in hoogzeizoen of laagseizoen.

Er is nog plek op de camping en in de chalets voor de maanden juli en augustus (hoogseizoen).

Het kan in deze maanden wisselen tussen rustige dagen en gezellige drukte wanneer er groepen in onze groepsaccommodaties verblijven. De meeste conferenties en kampen worden genoemd in onze agenda op deze website.

In het voorjaar (laagseizoen) zijn er in de midweken meestal geen groepen op het park en kunt u helemaal tot rust komen.

Neem gerust contact op met ons over de beschikbaarheid.

 

 

Chalets Kampeerplaatsen

Check de beschikbaarheid