Menu

Vakantie

Vakantie 

Komen jullie ook samen genieten van alle rust, ruimte en de adembenemende natuur? Voor zowel jong als oud is er op en rondom het park veel te beleven. Een perfecte plek waar gezinnen op adem kunnen komen en samen optrekken.

Welke accommodaties kiest u? Onze chalets zijn het gehele jaar te huur. Of gaat u voor het echte gemoedelijke kampeergevoel op een van de ruime kampeerplaatsen? Zelfs tijdens de wintermaanden zijn er een aantal kampeerplekken open met gebruik van het verwarmd sanitairgebouw de Els. 

De chalets staan gezellig bij elkaar onder de bomen, een aantal chalets zijn voorzien van een mooie veranda om nog meer te kunnen genieten van de ruimte en de natuur. Wat is er nu heerlijker dan te ontbijten in het ochtendzonnetje midden in de natuur?

De kampeerplekken zijn verdeeld over verschillende velden, met uitzicht op de vijver of juist in de schaduw tegen de bosrand.

Ook zijn er in het voorseizoen een aantal plekken vrij langs de rand van de vijver op veld 4.

Overal op de campingvelden is gratis wifi te ontvangen. Bij de chalets is de wifi te ontvangen in de Louisiana en het Luxe chalet. Bij de Orlando chalets is bij een groot aantal wifi ontvangst, als u zeker wilt zijn van wifi bereik, neem dan even contact met ons op of plaats een opmerking bij de boekingsaanvraag.

Mocht u meer informatie willen hebben over vakantie op ons centrum, mail of bel ons, we staan u graag te woord!

Tijdens deze Corona periode hebben wij speciale voorwaarden betreffende een annulering wegens overheidsmaatregelen van uw reservering op de camping of van een chalet. Kijk op de speciale Corona pagina op deze website of vraag ons via de mail of telefoon.

De prachtige natuur nodigt u uit voor een heerlijke wandeling of fietstocht. En de kinderen? Zij kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren met vakantievriendjes op een van de vele speeltoestellen, spelen in het bos, kastelen bouwen op het zandstrandje of spetteren in het buitenzwembad.

Mei activiteiten

In de maand Mei vallen dit jaar verschillende feestdagen en schoolvakanties. Afhankelijk van de Corona maatregelen zijn er diverse activiteiten op ons park.

In de meivakantie is er op dinsdag 4 mei en donderdag 6 mei een kinderworkshop van Ekies Aterlier op ons park. Voor meer informatie kunt u kijken op de facebookpagina van Ekies Atelier.

Tijdens het Pinksterweekend kunt u vanaf de camping of vanuit uw chalet, het programma van Opwekking online volgen en wanneer het mogelijk is, stellen wij een ruimte beschikbaar om het hoofdprogramma op een groter scherm te kunnen volgen.

Opwekking deelt meer informatie op Pinkstervuurtje.nl

Bij genoeg deelname bieden wij tijdens Pinksteren een creatieve kinderworkshop aan op de zaterdagochtend en de zondagochtend. En een sport en spel activiteit op zaterdag en zondagmiddag. Meer informatie hierover volgt zo gauw mogelijk.

 

Chalets Kampeerplaatsen

Check de beschikbaarheid