Menu

Vakantie

Vakantie 

Komen jullie ook samen genieten van alle rust, ruimte en de adembenemende natuur? Voor zowel jong als oud is er op en rondom het park veel te beleven. Een perfecte plek waar gezinnen op adem kunnen komen en samen optrekken.

Welke accommodaties kiest u? Onze chalets zijn het gehele jaar te huur. Of gaat u voor het echte gemoedelijke kampeergevoel op een van de ruime kampeerplaatsen? 

De chalets staan gezellig bij elkaar onder de bomen, een aantal chalets zijn voorzien van een mooie veranda om nog meer te kunnen genieten van de ruimte en de natuur. Wat is er nu heerlijker dan te ontbijten in het ochtendzonnetje midden in de natuur?

In Orlando Chalet 10 en 19 zijn honden welkom, de andere chalets houden we huisdiervrij.

De kampeerplekken zijn verdeeld over verschillende velden, met uitzicht op de vijver/zwemplas ( veld 1 ) of juist in de schaduw tegen de bosrand ( veld 3).  Bent u SVR lid, dan ontvangt u 10% korting op de overnachtingprijs, geef uw lidmaatschapnummer door bij de boeking en de korting wordt verrekend.

Overal op de campingvelden is gratis wifi te ontvangen. Bij de chalets is bij een groot aantal wifi ontvangst, als u zeker wilt zijn van wifi bereik, neem dan even contact met ons op of plaats een opmerking bij de boekingsaanvraag.

Mocht u meer informatie willen hebben over vakantie op ons centrum, mail of bel ons, we staan u graag te woord!

 

De prachtige natuur nodigt u uit voor een heerlijke wandeling of fietstocht. En de kinderen? Zij kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren met vakantievriendjes op een van de speeltoestellen, spelen in het bos, kastelen bouwen op het zandstrandje of spetteren in het buitenzwembad. 

Het buitenzwembad is in de wintermaanden en het voorjaar helaas gesloten, we hopen in de zomer van 2022 het zwembad helemaal piekfijn, zonder extra Corona maatregelen te kunnen openen.

Vakantie in hoogseizoen of laagseizoen.

Er is nog ruim plek in het najaar.

Het kan in deze maanden wisselen tussen rustige dagen en gezellige drukte in de weekenden wanneer er groepen in onze groepsaccommodaties verblijven. De meeste conferenties en kampen worden genoemd in onze agenda op deze website.

Neem gerust contact op met ons over de beschikbaarheid.

 

 

Chalets Kampeerplaatsen

Check de beschikbaarheid