Menu

Chalets

Er even lekker tussenuit met het gezin, samen zijn in een prachtige omgeving... Wat dacht u van een verblijf in een van onze comfortabele chalets? De chalets zijn het gehele jaar door te huur en zijn o.a. voorzien van centrale verwarming voor een aangenaam verblijf.

U kunt kiezen uit verschillende soorten chalets, het grootste chalet is ons Luxe chalet met kookeiland en 2 badkamers.

De Orlando chalets liggen naast elkaar onder de bomen en hebben allemaal minimaal 6 bedden en slaapmogelijkheden in de woonkamer. In de Orlando chalets nummer 10 en 19 zijn honden welkom.

De Lousiana chalets hebben een veranda op het zuiden, dus grote kans op heerlijk genieten van de zon.

In het Luxe chalet en de Louisiana chalets is wifi ontvangst, de meeste Orlando chalets vallen ook binnen het bereik van de wifi. Wilt u zeker zijn van wifi ontvangst, neem dan contact met ons op, of plaats een opmerking in de boekingsaanvraag.

Het mooiste uitzicht heeft ons Retraite Chalet, vanuit de woonkamer kijkt u uit over de weilanden en bossen. Daarnaast heeft het chalet ook nog eens 2 badkamers.

Zoekt u onderdak voor uw werknemers? Dat kan in een Orlando chalet voor maximaal 2 weken. Neem hierover contact met ons op.

Looking for housing for your employees? This is possible in one of our Orlando chalets for a maximum of 2 weeks. Please contact us .

Chalet Louisiane

Geschikt voor: 1-6 personen (28,5 m2 exclusief veranda)
Ziet u uzelf al genieten van een heerlijke zomeravond op de houten veranda bij het chalet?

Chalet Luxe

Geschikt voor: 1-4 personen (72 m2)
Houdt u van Luxe? Dan zit u goed bij het Luxe chalet. Hij is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt dus heerlijk genieten!