Menu

Kampeerplaats

Het echte kampeergevoel beleeft u op een van onze ruime kampeerplaatsen. De velden zijn ingericht voor 6 tot 8 plekken. Op een veld, aan het water of in het bos... Vanaf de camping bent u zo midden in het prachtige natuurgebied.

De voorzieningen:

  1. De plaatsen zijn voorzien van gratis elektra punten.
  2. Er is gratis warm en koud water ter beschikking.
  3. Er is een stortplaats voor het chemisch toilet.
  4. Er zijn gezamenlijke sanitaire voorzieningen, verdeeld in een heren unit en een dames unit.
  5. U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van ons gratis WiFi-netwerk.

En voor de kinderen? Voor de jonge vakantiegangers zijn er diverse speeltuintjes, dieren, een struinbos en een waterplas met speelstrand... Leuk! 

Veld 2 is ons groepskampeer veld, deze is op aanvraag beschikbaar voor grotere groepen om bij elkaar te staan, neem contact op voor meer informatie.

Wij werken met overnachtingsprijzen per persoon, volwassen ( vanaf 18 jaar ) betalen in het laagzeisoen per nacht € 10,00 inclusief toeristenbelasting. Jeugd vanaf 6 jaar rekenen we € 7,15 voor en kinderen onder de 6 jaar kunnen gratis mee kamperen.

De maanden juli en augustus zijn ons hoogseizoen, volwassenen betalen dan € 10,60 inclusief toeristenbelasting, voor jeugd en kinderen blijven de bedragen hetzelfde als in het laagseizoen.

In de schoolvakanties is het meestal wat drukker op ons park vanwege de groepen in onze groepsaccommodaties. In de midweken buiten de schoolvakanties kunt u echt van de rust genieten.

De camping is geopend van mei t/m september.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht