Menu

Kampeerplaats

Het echte kampeergevoel beleeft u op een van onze ruime kampeerplaatsen. De velden zijn ingericht voor 6 tot 8 plekken. Op een veld, dichtbij het water of in het bos... Vanaf de camping bent u zo midden in het prachtige natuurgebied van Twickel.

De voorzieningen:

  1. De plaatsen zijn voorzien van gratis elektra punten. ( max 6 ampere )
  2. Er is gratis warm en koud water ter beschikking.
  3. Er is een stortplaats voor het chemisch toilet.
  4. Er zijn gezamenlijke sanitaire voorzieningen, verdeeld in een heren unit en een dames unit.
  5. U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van ons gratis WiFi-netwerk.

En voor de kinderen? Voor de jonge vakantiegangers zijn er diverse speeltuintjes, dieren, een struinbos en een waterplas met speelstrand... Leuk! 

Veld 2 is ons groepskampeer veld, deze is op aanvraag beschikbaar voor grotere groepen om bij elkaar te staan, neem contact op voor meer informatie.

Wij werken met overnachtingsprijzen per persoon, volwassen en jongeren ( vanaf 12 jaar ) betalen in het laagzeisoen per nacht € 10,00 inclusief toeristenbelasting. Jeugd vanaf 6 jaar t/m 11 jaar rekenen we € 7,15 voor en kinderen onder de 4 jaar kunnen gratis mee kamperen.

De maanden juli en augustus zijn ons hoogseizoen, volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar betalen dan € 10,60 inclusief toeristenbelasting, voor de kinderen onder de 12 jaar blijven de bedragen hetzelfde als in het laagseizoen.

Bent u lid van de SVR? Dan ontvangt u 10% korting op de overnachtingsprijzen, wanneer u uw lidmaatschapnummer doorgeeft.

In de schoolvakanties is het meestal wat drukker op ons park vanwege de groepen in onze groepsaccommodaties. In de midweken buiten de schoolvakanties kunt u echt van de rust genieten.

Het camping seizoen van 2022 zit er op. Het is mogelijk om alvast een plekje te reserveren voor seizoen 2023. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht