Menu

Kampeerplaats

Het echte kampeergevoel beleeft u op een van onze ruime kampeerplaatsen. Een plekje dichtbij het water of meer aan de bosrand... Vanaf de camping bent u zo midden in het prachtige natuurgebied van Twickel of kunt u starten met een mooie fietstocht.

De voorzieningen:

  1. De plaatsen zijn voorzien van gratis elektra punten. ( max 6 ampere )
  2. Er is gratis warm en koud water ter beschikking.
  3. Er is een stortplaats voor het chemisch toilet.
  4. Er zijn gezamenlijke sanitaire voorzieningen, verdeeld in een heren unit en een dames unit.
  5. U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van ons gratis WiFi-netwerk.

En voor de kinderen? Voor de jonge vakantiegangers zijn er diverse speeltuintjes, dieren, een struinbos en een waterplas met speelstrand... Leuk! 

Veld 1 is het dichtsbij de sanitaire voorzieningen, er zijn 8 kamperplekken langs de rand verdeeld.

Veld 2 is ons groepskampeer veld, deze is op aanvraag beschikbaar voor grotere groepen om bij elkaar te staan, neem contact op voor meer informatie.

Veldjes 3 hebben beide 5 plekken langs de randen beschikbaar. Plekken 3.1 t/m 3.5 hebben de zon vooral op de voorkant gericht, op plekken 3.6 t/m 3.10 staat u met de rug naar de bosrand en valt er meer schaduw over uw kampeermiddel.

Nieuw dit seizoen zijn 4 plekken op veld 6 met uitzicht op de vijver!

De afgelopen paar jaar hebben we de kampeerprijzen hetzelfde kunnen houden, voor seizoen 2023 zijn we genoodzaakt de overnachtingprijs te verhogen.

Volwassen en jongeren ( vanaf 12 jaar ) betalen in het laagzeisoen per nacht € 10,40 excl toeristenbelasting.

Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 7,30 excl. toeristenbelasting en kinderen onder de 4 jaar kunnen gratis mee kamperen.

De maanden juli en augustus zijn ons hoogseizoen, volwassenen en jongeren ( vanaf 12 jaar ) betalen dan € 11,00 ecxl. toeristenbelasting. Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 7,70 excl. toeristenbelasting en kinderen onder de 4 jaar kunnen gratis mee kamperen. 

Bent u lid van de SVR? Dan ontvangt u 10% korting op de overnachtingsprijzen, wanneer u uw lidmaatschapnummer doorgeeft.

In de schoolvakanties is het meestal wat drukker op ons park vanwege de groepen in onze groepsaccommodaties. In de midweken buiten de schoolvakanties kunt u echt van de rust genieten.

Er is nog ruim plek in de zomermaanden.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht