Menu

Camping in Overijssel

Bent u op zoek naar een camping in Overijssel, omgeven door een prachtige natuur? Bij ons vindt u groepsaccommodaties en comfortabele chalets. Ook voor een kampeervakantie in Twente, bent u bij De Kroeze Danne aan het juiste adres. 

Een heerlijke kampeervakantie in Overijssel

Wilt u kamperen midden in de natuur, op een camping in Overijssel? Dat kan bij De Kroeze Danne! De ruime kampeerplaatsen worden omringd door bomen en dat zorgt voor veel privacy. U bent van harte welkom met uw eigen tent, caravan, camper of vouwwagen. Wat is er nou heerlijker dan wakker worden in een natuurrijke omgeving, op een kampeerplaats aan het water of in het bos? Uiteraard kunt u gebruik maken van het sanitair gebouw met toiletten en douches.

Camping Overijssel met uitstekende faciliteiten

De Kroeze Danne beschikt over goede faciliteiten die zorgen voor een fantastische vakantie op een camping in Overijssel. Kinderen leven zich helemaal in de waterplas met speelstrand. Spetteren in het water, spelen op de speeltoestellen en zandkastelen bouwen.. wat wil een kind nog meer? Ook het buitenzwembad zorgt voor veel waterpret! Op de camping zijn meerdere speeltoestellen te vinden, zodat er overal lekker gespeeld kan worden. Zijn de kinderen dierenliefhebber? Kom dan eens naar de dierenweide met geiten en pony's. Natuurlijk beschikt het park ook over sanitaire voorzieningen, 

Comfortabele chalets

Op ons Christelijk vakantiepark kunt u terecht voor een heerlijke vakantie te midden van de prachtige natuur in Twente. De chalets zijn gelegen op ruime en groene stukjes op de camping en geschikt voor 4, 6 of 7 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien op deze camping. Zo kunt u een luxe chalet huren met een vaatwasser, oven, 2 badkamers en gratis wifi! Dat is helemaal tot rust komen in een bosrijke omgeving.


Boek uw vakantie 

 Camping Overijssel

Op vakantie met de hele familie

Ook voor grote gezinnen of families is onze camping in Overijssel ideaal. Wij beschikken namelijk over diverse groepsaccommodaties voor grote gezelschappen. Zo heeft De Kroeze Danne accommodaties tot wel 400 personen! De groepsverblijven hebben voldoende slaapkamers om iedereen te herbergen. Ze zijn voorzien van hoofdzaal, keuken en meerdere badkamers met douche en toilet. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 


Bekijk de groepsaccommodaties