Menu

Christelijke camping in Nederland

Wilt u op vakantie naar een christelijke camping in Nederland? Kom naar Vakantie- en Conferentiecentrum De Kroeze Danne in Overijssel! Bij ons kunt u luxe chalets, kampeerplaatsen en groepsaccommodaties huren. Vakantie voor de hele familie dus!

Genieten op een christelijke camping in Nederland

Op De Kroeze Danne zullen jong en oud heerlijk genieten van een kampeervakantie in Overijssel! De camping ligt midden in de natuur, en dat betekent volop rust en ruimte tijdens uw verblijf. U kunt bij ons terecht op de ruime kampeerplaatsen met uw eigen kampeermiddel. De plaatsen zijn gelegen op een veld, aan het water of vlak bij het bos. Of u nu met tent, caravan of camper komt.. U zult het echte kampeergevoel ervaren!

Genieten van het gemak tijdens uw vakantie? Kies er dan voor om een accommodatie te huren op onze christelijke camping in Nederland. Wij hebben verschillende volledig ingerichte chalets in ons aanbod. Zo huurt u bijvoorbeeld een chalet met vaatwasser, oven, magnetron, televisie en gratis wifi! Dat wordt heerlijk genieten in het Twentse landschap!

Reserveer uw vakantie

Overnachten met een grote groep

Wilt u graag met een grote groep vrienden op vakantie? Of een weekendje weg met het hele gezin? Dan zijn onze groepsaccommodaties de ideale overnachtingsmogelijkheid. De groepsverblijven zijn ingericht voor grote gezelschappen. Zo zijn ze voorzien van een grote gemeenschappelijke zaal, diverse slaapkamers en sanitaire voorzieningen. 

Volop vakantieplezier

De uitstekende faciliteiten op onze camping, zorgen voor een plezierige vakantiebeleving voor iedereen. De jonge vakantiegangers zullen zich prima vermaken aan de waterplas met zandstrand, de diverse speeltoestellen en het buitenzwembad. De omgeving leent zich perfect om even helemaal tot rust te komen. Vanaf de camping bent u zo in de natuur, waar u ook heerlijke wandelingen kunt maken. 

Ontdek de omgeving

Christelijke camping Nederland

Conferentie of bijeenkomst?

Bent u op zoek naar een perfecte locatie voor een conferentie of bijeenkomst? Dat kan bij ons Christelijk Vakantie- en Conferentiecentrum in Overijssel! Onze grote zalen zijn geschikt voor grote groepen of gezelschappen, tot wel 1200 personen. Om de organisatie gemakkelijk voor u te maken, verzorgen wij ook de materialen voor uw evenement. Denk aan geluidsinstallaties, microfoons en een draadloos simultaan vertaalsysteem. 

En mocht u de conferentie over meerdere dagen willen organiseren? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw gasten te laten overnachten. Hiervoor hebben wij verschillende groepsaccommodaties, die tot wel 150 personen kunnen herbergen. Tevens kunnen wij de catering voor u verzorgen. Zo hoeft u nergens meer aan te denken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact op