Menu

Groepsaccommodatie in Overijssel

Wist u dat u bij De Kroeze Danne ook met grote groepen kunt verblijven? Op onze christelijke camping in het prachtige Overijssel, hebben wij verschillende groepsaccommodaties te huur. Zo kunt u bij ons vakantie komen vieren, maar ook terecht voor een evenement of conferentie. 

Op vakantie met het hele gezin

Wilt u even lekker op vakantie met het hele gezin of een grote groep? De Kroeze Danne beschikt over meerdere groepsaccommodaties voor grote families. U kunt er voor kiezen om een groepsverblijf te huren, in combinatie met losstaande chalets. Zo beschikt u over nog meer ruimte voor iedereen.

Iedereen zal zich uitstekend kunnen vermaken op onze christelijk vakantiepark. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen bij de waterplas met speelstrand. De diverse speeltoestellen en ook het buitenzwembad zorgen voor urenlang speelplezier. 

Kom genieten van een welverdiende vakantie met de hele familie, te midden van natuurschoon, rust en ruimte!

Ruim kamperen

Naast de moderne chalets en de diverse groepsaccommodaties, kun je ook het echte kampeergevoel beleven op onze ruime kampeerplaatsen. Lekker kamperen met je caravan, camper, vouwwagen of simpelweg met je tent. Het maakt niet uit met welk kampeermiddel u komt, want hier geniet u van alle rust en van een lekker bakje koffie. De kampeerplaatsen zijn gelegen op prachtige plekken op het park, vlak bij de waterplas en de speeltuin.  

Groepsaccommodatie Overijssel in een prachtige omgeving!

In de omgeving van Ambt Delden, in het mooie Twente, is veel te beleven. Zo kunt u lange wandelingen maken in de mooie natuur rondom het vakantiepark. Op korte afstand bevindt zich de Sallandse Heuvelrug, waar u helemaal tot rust kunt komen tijdens een wandel- of fietstocht. Ook op het Landgoed Twickel maakt u kennis met de schoonheid van het Twentse landschap. 

Voor een dagje uit zijn er tal van mogelijkheden. In Borne bevindt zich de indoor speeltuin Kids City. Voor een dag vol spanning en plezier kunt u met het hele gezin naar attractiepark Hellendoorn. Benieuwd hoe het Grolsch bier gemaakt wordt? Ga dan naar de bierbrouwerij in Enschede.

Bent u op zoek naar cultuur in de omgeving van De Kroeze Danne? Er liggen diverse musea, zoals het Techniekmuseum in Hengelo of het Klompenmuseum in Enter. Bezoek de Kasteeltuinen op het Landgoed Twickel in Delden of de Canadese Begraafplaats in Holten. Er valt een hoop te beleven! 

Ontdek het hier

Groepsaccommodatie Overijssel

Groepsaccommodatie huren

Wilt u samen komen met een grote groep? Genieten midden in de natuur met een groep vrienden of grote familie? Ons vakantiepark richt zich op zowel (inter)nationale groepen als christelijke organisaties en kerken. Voor een weekendje, midweek of weekend weg met een grote groep, hebben wij meerdere overnachtingsmogelijkheden. 

Evenement organiseren?

Wilt u een bijeenkomst, concert of conferentie organiseren voor een grote groep? Bij De Kroeze Danne kunt verschillende locaties huren die u geheel naar wens kunt inrichten. Ook als u uw gasten een overnachting wilt bieden, dan kan dat gemakkelijk in de groepsaccommodaties die bij ons te vinden zijn. 

Bekijk de mogelijkheden