Menu

Kamplocatie

Zoek niet langer naar een locatie voor een school -of jeugdkamp! Camping De Kroeze Danne is de perfecte locatie om grote groepen te ontvangen en ze prettig te laten verblijven! Met ons grote aanbod aan groepsaccommodaties is er altijd wel juiste accommodatie beschikbaar, ongeacht de grootte van de groep! Van een groepsaccommodatie met 10 slaapkamers, tot grotere groepen van 100 á 150 personen! Geniet van gemeenschappelijke ruimtes, veel slaapkamers met comfortabele bedden en sanitaire voorzieningen.

Ruimte genoeg bij De Kroeze Danne

De Kroeze Danne is ideaal als kamplocatie. Niet alleen vanwege het diverse aanbod aan groepsaccommodaties, maar ook vanwege de ruimte eromheen. Deze ruimte kan gebruikt worden voor leuke activiteiten, zoals spel, sport en andere activiteiten. 

Grote groepsaccommodaties

Voor een overnachting met een groep van 20 personen of een weekend weg met 150 personen hebben wij verschillende groepsaccommodaties. Kies voor een accommodatie dicht bij het water, een eigen keuken, of met een ruime hoofdzaal. Er is zoveel keus dat wij begrijpen dat het moeilijk is om een keuze te maken. Wij helpen u graag bij het kiezen van een accommodatie en zorgen dat alles tiptop in orde is bij uw aankomst. Zo kunt u zorgeloos richting Camping De Kroeze Danne vertrekken, wetende dat alles voor u is geregeld.

Bekijk onze groepsaccommodaties

Kamplocatie met veel faciliteiten

Naast de standaardfaciliteiten die zich op de camping bevinden, zoals het WiFi-netwerk en sanitaire voorzieningen, is er ook nog van alles te doen voor elke leeftijd. Knuffel met de dieren op de dierenweide, kom klimmen en klauteren uit bij de diverse speeltoestellen, of neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad. Daarnaast bevindt zich op de camping ook nog een waterplas met strand! 

Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het organiseren van een kamp. U kunt ervoor kiezen om zelf voor de catering te zorgen, maar wij kunnen dat ook voor u verzorgen. Dat geldt ook voor eventuele media zoals microfoons en luidsprekers. Dan kunt u uw stem sparen, terwijl alles voor u wordt geregeld.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de camping, de groepsaccommodaties of heeft u hulp nodig bij uw boeking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij beantwoorden graag uw vragen. Alles voor een zorgeloze vakantie en een zo prettig mogelijk verblijf.

Contacteer ons!