Menu

Praktische vragen camping

  • Mag er een bijzettentje geplaatst worden op onze plek?

Ja dat mag, de overnachtingsprijs is per persoon en niet per kampeermiddel. Op de meeste plekken is voldoende ruimte om een bijzettentje te plaatsen.

  • Kan ik zelf een kampeerplek uitzoeken?

Ja, tijdens het maken van een reservering via de website, kunt u op de plattegrond zien welke plekken beschikbaar zijn in de gewenste periode. Deze nummers verschijnen in het lijstje bij de lokatiekeuze. Wanneer u geen voorkeur heeft ingevoerd, wordt automatisch de eerstvolgende vrije plek toegewezen.

  • Is het mogelijk om met een camper te komen?

Ja, dat is mogelijk. We vinden het wel prettig wanneer u dit aangeeft bij de reservering, bij natte weersomstandigheden zijn niet alle plekken geschikt voor een camper, het kan dan voorkomen dat we u een andere plek toewijzen. Medio 2024 hopen we 5 verharde camperplekken te gerealiseerd te hebben, met een groenstrook naast de camper.

  • Kan ik mijn elektrische apparaten meenemen naar de camping?

Er is een maximaal aantal Ampere beschikbaar per aansluiting. Hierdoor kunnen apparaten die meer dan 1200 Watt nodig hebben niet gebruikt worden. Bij gebruik van deze apparaten valt de stroom van u en uw buurman uit. Wij adviseren alleen speciale camping apparaten te gebruiken, zodat iedereen voldoende stroom heeft. Neem de tijd en kook uw koffie of thee water op een gaspitje!