Menu

Praktische vragen chalets

 

  • Is er een maximaal aantal personen per chalet?

Ja, bij de Louisiana chalets is er slaapplek voor maximaal 6 personen, verdeeld over 3 slaapkamers. Bij de Orlando chalets is het mogelijk om in de woonkamer te slapen op de slaapbank of op een vast bed in de hoek van de kamer. Hierdoor kunnen er 7 tot 10 personen in een Orlando Chalet overnachten. WIj adviseren met maximaal 7 personen te overnachten, wanneer u voor vakantie komt, zodat er genoeg ruimte in de woonkamer vrij is.

Het Luxe en Retraite chalet hebben 2 slaapkamers met 2 bedden, er kunnen maximaal 4 personen in deze chalets overnachten.

  • Waar vind ik de inventarislijst van de chalets?

Bij de omschrijvingen van de chalets kunt u een document openen waarin het inventaris beschreven staat. Wij vragen u bij aankomst het inventaris te controleren en eventuele ontbrekende materialen direct door te geven. Het is meestal mogelijk om direct het inventaris aan te vullen.

  • Is er een tv aanwezig in de chalets?

In de Orlando chalets is geen tv aanwezig, het is wel mogelijk om een tv set bij te huren, zo lang de voorraad strekt. Dit kunt u aangeven tijdens de boeking op de website. In de Louisiana, Luxe en Retraite chalets is wel een tv set aanwezig.