Menu

SVR Camping Twente

Waarom kiezen voor een dure hotelkamer of airbnb? Vakantie vier je op de leukste camping in Twente, De Kroeze Danne! Kom heerlijk tot rust tussen de prachtige natuur, geniet van de ruimte om je heen, of ontdek de omgeving via een gezellige wandeling! 

Kamperen in Twente

Kamperen op De Kroeze Danne is gegarandeerd plezier! Op onze ruime kampeerplaatsen ervaart u het échte kampeergevoel. Of dat nou op een veldje, bij het water, of in de bossen is. De keuze is helemaal aan u!  Naast de ruimte, geniet u ook van een aantal andere voordelen bij het kamperen!

  1. De meeste plaatsen zijn voorzien van gratis elektra punten
  2. Sanitaire voorzieningen met toiletten en gratis warm water en douches
  3. U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van ons WiFi-netwerk.
  4. Korting voor SVR leden

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, met diverse speelplaatsen, een buitenzwembad en zelfs een waterplas met strand! 

Camping Twente

Kies uw favoriete chalet

Heeft u behoefte aan iets meer luxe? Kies dan voor een luxe chalet! We bieden verschillende chalets aan, zodat er voor ieder wat wat wils is. Geniet van slaapkamers met comfortabele bedden, een keuken met complete inventaris, badkamers met douche, toilet en wastafel en de mogelijk om een televisie met digitenne te huren. Wie zei dat kamperen primitief was? Bekijk ons aanbod aan chalets en kies uw favoriet!

Boek uw chalet

Camping Twente

Groot aanbod groepsaccommodaties

Ook grote groepen kunnen prima verblijven bij De Kroeze Danne. Naast chalets hebben wij ook een zeer divers aanbod aan groepsaccommodaties voor elke aangelegenheid.  Neem bijvoorbeeld groepsaccommodatie De Eik. Hier kunnen 100 tot 150 mensen verblijven, en is voorzien van een hoofdzaal, eigen keuken en 22 6-persoons slaapkamers met douche en toilet.

SVR Camping de Kroeze Danne in Twente met faciliteiten voor iedereen

Geen moment te vervelen in Twente, met alle faciliteiten die er op de camping te vinden zijn. Naast de standaardfaciliteiten zoals sanitaire voorzieningen en het WiFi-netwerk, is er van alles te beleven voor jong en oud. Neem een duik in het buitenzwembad, bezoek de waterplas en het bijliggende strand met uw gezin, of knuffel de dieren op de dierenweide!

Bent u ook al enthousiast over SVR Camping De Kroeze Danne in Twente? Wacht dan niet langer en boek uw vakantie!

Nu boeken