Menu

Vakantiepark Overijssel

Bezoek het leukste vakantiepark van Overijssel bij De Kroeze Danne! Geniet van de rust, maak gebruik van de vele faciliteiten, of ga op verkenning in de prachtige omgeving van Twente! Juist grote groepen kunnen hier prima verblijven vanwege het grote aanbod aan groepsaccommodaties. Zo is er voor ieder wat wils en zorgen we voor een prettig verblijf voor iedere vakantieganger!

Vakantie in Overijssel

Het ultieme vakantiegevoel ervaar je bij De Kroeze Danne in Overijssel. Gelegen in de prachtige regio van Twente, geniet je volop van de rust, ruimte en al het natuurschoon waarin je je bevindt. Van de vele faciliteiten die zich op ons Vakantiepark bevinden, tot aan het grote aanbod aan accommodaties en kampeerplaatsen. Wij zorgen ervoor dat er voor iedereen iets bij zit en het enige wat u hoeft te doen is een keuze te maken! Wij denken graag met u mee en helpen u bij het boeken van een vakantie zodat u zorgeloos vanuit thuis kan vertrekken wanneer het moment daar is.

Ervaar het echte kampeergevoel

Verblijven bij De Kroeze Danne kan op vele manieren. Voor het échte kampeergevoel heeft u de keus uit één van de vele kampeerplaatsen. Kies uit een plek op een veld, aan het water, of in de bossen. Daarnaast geniet u van een aantal voordelen:

  • De meeste plaatsen zijn voorzien van gratis elektra punten
  • Sanitaire voorzieningen met toiletten en gratis warm water en douches
  • U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van ons WiFi-netwerk.

De kinderen kunnen zich prima vermaken met de vele speeltuintjes, een zwembad en zelfs een waterplas met speelstrand! Kortom, geen moment te vervelen in het gezelligste vakantiepark van Overijssel.

Vakantiepark Overijssel

Vakantiepark Overijssel

Groot aanbod groepsaccommodaties

Komt u met een grote groep? Dat is geen enkel probleem bij De Kroeze Danne! Ons grote en diverse aanbod aan groepsaccommodaties zorgt ervoor dat er altijd iets bij zit wat bij uw groep past. Van groepen van 10 tot 20 personen, tot groepen van boven de 100 personen. Wij help u graag bij het kiezen van een accommodatie, of bij het organiseren van een conferentie! Bekijk nu ons aanbod aan accommodaties en kies uw favoriet.

Bekijk onze accommodaties

Faciliteiten voor jong en oud

Maak gebruik van de faciliteiten die zich op het vakantiepark bevinden, voor een zo prettig mogelijk verblijf. Zo kunt u gebruikmaken van ons WiFi-netwerk en onze sanitaire voorzieningen. Daarnaast is er natuurlijk ook rekening gehouden met de kinderen. Zo is er een buitenzwembad voor een verfrissende duik, en waterplas met strand om mooie zandsculpturen te maken, en een heuse dierenweide om met de dieren te knuffelen en spelen!

Ook bij het organiseren van een evenement of conferentie helpen wij u graag een handje. Wij snappen namelijk dat er veel bij komt kijken. Zo kunnen wij de media verzorgen, maar ook bijvoorbeeld de catering! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons en wij helpen u graag met de voorbereidingen!

Bezoek hét vakantiepark van Overijssel!

Bent u net als ons ook enthousiast geworden over een vakantie bij De Kroeze Danne? Wacht dan niet langer en kies uw accommodatie! Onze chalets zijn het gehele jaar te huur zodat u elk seizoen kunt genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige Overijssel!

Boek uw accommodatie