Menu

Vakantiepark Twente

Op zoek naar een leuk vakantiepark voor het hele gezin? Dan bent u bij De Kroeze Danne aan het juiste adres! Gelegen in het prachtige Twente, geniet u van de natuur, rust en ruimte. Hierdoor is het de perfecte plek om met elkaar op adem te komen en samen te genieten.

Vier je vakantie in Twente!

Genieten van uw vakantie in de prachtige regio van Twente, midden in de natuur. Zowel op en rondom de camping is genoeg te doen voor jong én oud. Zo hoeft u zich geen moment te vervelen! Maak gebruik van onze sanitaire voorzieningen en ons gratis Wi-Fi netwerk. Kies voor een  comfortabel verblijf in één van onze luxe chalets. Met een slaapkamer, eigen badkamer en keuken komt u niets tekort! En wat dacht u van een heerlijke avond nagenieten op uw eigen veranda? Dat is pas vakantiegevoel!

Bekijk onze accommodaties!

Beleef het echte kampeergevoel

Kies voor het gemoedelijke kampeergevoel op één van onze ruime kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn mooi gelegen op diverse velden op het park. Daarnaast zijn bijna alle kampeerplaatsen voorzien van gratis elektra punten en is er gratis warm en koud water ter beschikking! De camping is geopend van mei tot en met september. Komt u in deze periode ook gezellig kamperen op De Kroeze Danne?

Vakantiepark Twente met uitstekende voorzieningen

Een vakantie bij De Kroeze Danne is één en al gezelligheid met leuke voorzieningen voor alle leeftijden. Zo is er een waterplas met speelstrand, een buitenzwembad, speeltoestellen en zelfs een dierenweide om met de dieren te knuffelen en te spelen! Organiseert u een evenement of conferentie? Wij helpen u graag door het verzorgen van de media en catering!

Verken de omgeving

In de omgeving van het park is er ontzettend veel te beleven. Doordat het park is omringd door natuur, is er voor de gemiddelde natuurliefhebbers genoeg te zien en doen! Ontdek de Sallandse Heuvelrug, of bezoek het indrukwekkende Landgoed Twickel! Ook op cultureel gebied ontbreekt u niets, met onder andere de Kasteeltuinen van Twickel, het Techniekmuseum en Landgoed Weldam!

Vakantiepark Twente

Groot aanbod aan groepsaccommodaties

Bij het organiseren van een evenement, conferentie of concert komt veel kijken. Hoeveel gasten verwacht u? Welke activiteit wilt u graag organiseren? Bij De Kroeze Danne beschikken wij over een groot aanbod aan accommodaties voor elke bijeenkomst. Wij bieden verschillende accommodaties aan die tot maar liefst 1200 gasten kunnen ontvangen. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen en vragen te bespreken. 

Boek uw vakantie!