Menu

Groepsaccommodatie Twente

Bij De Kroeze Danne hebben wij een groot aanbod aan prachtige groepsaccommodaties. Onze accommodaties bieden genoeg ruimte voor grote groepen en wij bieden dan ook diverse mogelijkheden. Zo hoeft u slechts te kiezen welke accommodatie er het beste bij uw groep past.

Geniet van de rust en ruimte

Gelegen in de prachtige regio van Twente, omringd door de natuur, is het park een heerlijke vakantiebestemming. Dé plek om even op adem te komen en te genieten van de rust en ruimte. Onze ruim opgezette kampeerplaatsen liggen op schitterende plekken voor een ultiem vakantiegevoel. Kies voor een plekje aan het water, in het bos, of op het veld. Rustig wakker worden door de opkomende zon en de zingende vogels op de achtergrond, om vervolgens te genieten van een vers kopje koffie bij uw tent!

Groepsaccommodatie Twente

Kies uw favoriete groepsaccommodatie in Twente

Bent u van plan om een evenement, concert of conferentie te organiseren? De Kroeze Danne heeft een groot en divers aanbod aan groepsaccommodaties. Zo is er een speciale zaal voor kleinere conferenties, maar zijn er ook accommodaties waar u met een grote groep kunt overnachten. Voor grote conferenties is 'de hof' de perfecte locatie, waar tot 1200 personen terecht kunnen! 

Onze groepsaccommodaties

Maak gebruik van onze faciliteiten

Bij ons maakt u gebruik van allerlei leuke faciliteiten voor alle leeftijden. De kleine vakantiegangers vermaken zichzelf bij de waterplas met speelstrand, nemen een verfrissende duik in het buitenzwembad, of gaan lekker ravotten bij de speeltoestellen. Bent u een echte dierenvriend? Ga dan eens langs bij de dierenweide om met de dieren te knuffelen en spelen. 

Bij conferenties en andere evenementen komt er vanalles bij kijken. Wij helpen u graag bij het realiseren hiervan! Bij het organiseren van evenementen op onze locatie bieden wij u graag hulp aan voor het verzorgen van de catering en media. U kunt er natuurlijk voor kiezen om dit geheel zelf te verzorgen, maar het is ook mogelijk om dit aan ons uit handen te geven. Wij zorgen ervoor dat de catering tot in de puntjes geregeld is en u nergens meer aan hoeft te denken. Heerlijk toch?

Midden in een prachtige omgeving

Het park is omringd door prachtige natuur, ideaal voor een stevige wandeling of avontuurlijke fietstocht! Een gezellige manier om de omgeving te ontdekken! Liever een dagje cultuursnuiven? Bezoek één van de vele musea zoals het Klompenmuseum en Techniekmuseum. Of bezoek de indrukwekkende landgoederen of de Kasteeltuinen van Twickel! Voor iets meer adrenaline zijn er Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark De Waarbeek! Kortom, plezier voor jong én oud!

Boek uw vakantie!